ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας για εταιρικά ταξίδια


Το ειδικό τμήμα επαγγελματικών ταξιδιών μας σχεδιάζει υψηλής αξίας, προσαρμοσμένες ταξιδιωτικές λύσεις για οργανισμούς, εταιρικούς πελάτες και ναυτιλιακές εταιρίες.

Χάρη στην εξειδικευμένη ομάδα πιστοποιημένων ταξιδιωτικών συμβούλων, το ευρύ δίκτυο συνεργατών και τη χρήση τεχνολογίας τελευταίας γενιάς, βελτιστοποιούμε ταξίδια οποιουδήποτε τύπου ή κλίμακας, μεγιστοποιώντας το οικονομικό όφελος των πελατών μας.

Εξατομικευμένη εξυπηρέτηση

Όλοι οι πελάτες μας απολαμβάνουν εξατομικευμένες υπηρεσίες που παρέχονται από τον αποκλειστικό τους ταξιδιωτικό σύμβουλο, πιστοποιημένο από την ΙΑΤΑ.

Ευελιξία

Κατανοούμε την πολυπλοκότητα που παρουσιάζει το επιχειρείν σε παγκόσμια κλίμακα και έτσι εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας ταξιδιωτικά προγράμματα που προσαρμόζονται στη ρευστότητα του σήμερα.

Προσαρμοσμένες λύσεις

Όλοι οι ταξιδιωτικοί μας σύμβουλοι είναι ιδιαίτερα έμπειροι και πλήρως καταρτισμένοι ώστε να αναπτύξουν τις πιο αποτελεσματικές, κατάλληλες και οικονομικά επωφελείς λύσεις για τους πελάτες μας.

24/7 πρόσβαση παντού στον κόσμο

Η ομάδα μας είναι διαθέσιμη συνεχώς, προσφέροντας πρόσβαση σε όλες τις αεροπορικές εταιρείες, ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκές γραμμές και οποιεσδήποτε άλλες υπηρεσίες σχετικές με το ταξίδι.

A member of GELASAKIS Group

member since 2002

member since 2002

member since 2002

CERTIFIED ISO 9001:2015

CERTIFIED ISO 14002/50001/45001

CERTIFIED ISO 45001

CERTIFIED ISO 22301

CERTIFIED ISO 27001:2013