Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Μέλος ενός διαρκώς αναπτυσσόμενου επιχειρηματικού ομίλου


H LET'S TOUR * είναι ένας αξιόπιστος πάροχος ταξιδιωτικών υπηρεσιών που ιδρύθηκε το 1987. Εδρεύει στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο προσφέροντας εύρος ολοκληρωμένων ταξιδιωτικών υπηρεσιών καλύπτοντας κάθε απαίτηση για εταιρικούς πελάτες ή ιδιώτες ανεξάρτητα είδους ή κλίμακας.

Η εταιρία διευθύνεται από τους Αντώνη και Γιάννη Γελασάκη και υποστηρίζεται από μία εξειδικευμένη ομάδα επαγγελματιών υψηλών προσόντων. Χάρη στο όραμα προόδου της διοίκησης και στην αφοσιωμένη ομάδα στελεχών της, η LET'S TOUR αναγνωρίζεται ως ένας αξιόπιστος επιχειρησιακός εταίρος.

Η LET'S TOUR έχει επιλεχθεί να παρέχει κεντρικές λιμενικές υπηρεσίες στις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρίες στην Ελλάδα, όπως η Blue Star Ferries και η Superfast Ferries, η Hellenic Seaways και άλλες. Έχει συνάψει μακροχρόνιες συνεργασίες και στρατηγικές συνεργασίες με ιδιωτικές εταιρίες, ναυτιλιακές εταιρίες, οργανισμούς, κυβερνητικούς φορείς, ένοπλες δυνάμεις και ΜΚΟ.

Η LET'S TOUR είναι μέλος του Ομίλου Εταιριών Γελασάκη, ενός ομίλου που εδρεύει στον Πειραιά και επιχειρεί σε όλον τον κόσμο στους τομείς του ταξιδιού, των ναυτικών υπηρεσιών και της φιλοξενίας.
 

 

* πρώην Gelasakis Shipping and Travel Centre

Το προφίλ της επιτυχίας


Τελευταία Νέα

Τελευταία Νέα και Εκδηλώσεις


A member of GELASAKIS Group

member since 2002

member since 2002

member since 2002

CERTIFIED ISO 9001:2015

CERTIFIED ISO 14002/50001/45001

CERTIFIED ISO 45001

CERTIFIED ISO 22301

CERTIFIED ISO 27001:2013