ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Ταξιδέψτε παντού


Οι έμπειροι ταξιδιωτικοί μας σύμβουλοι είναι έτοιμοι να σας συνδράμουν στην οργάνωση οποιουδήποτε ταξιδιού εντός ή εκτός Ελλάδος προσαρμόζοντάς το στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Χρησιμοποιούμε τις πλέον σύγχρονες πλατφόρμες κρατήσεων και τεχνολογικά εργαλεία αιχμής ώστε να σας παρέχουμε τις πλέον αξιόπιστες λύσεις που να συνδυάζουν ασφάλεια και άνεση στις χαμηλότερες δυνατές τιμές.

Επιτρέψτε μας να φροντίσουμε τις λεπτομέρειες του ταξιδιού σας και εσείς απλά απολαύστε την εμπειρία.

Διεθνή Ταξίδια

Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας και ένα τεράστιο δίκτυο επιλεγμένων συνεργατών σε όλο τον κόσμο είμαστε έτοιμοι να εκπληρώσουμε οποιαδήποτε επιθυμία σας για οποιοδήποτε προορισμό στον κόσμο. Από μια απλή κράτηση εισιτηρίου έως πλήρως οργανωμένα ταξιδιωτικά πακέτα και από εκδόσεις βίζας έως ιδιωτικές ξεναγήσεις ή θεματικές δραστηριότητες, είμαστε στη διάθεσή σας να σχεδιάσουμε μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία που θα απολαύσετε.

Ταξίδια στην Ελλάδα

Είμαστε πρόθυμοι να μοιραστούμε τη βαθιά μας γνώση για τη χώρα μας και να σχεδιάσουμε αυθεντικές, ενδιαφέρουσες εμπειρίες εξοικείωσης με την τοπική κουλτούρα και τον τρόπο ζωής που να ταιριάζουν στις επιθυμίες σας. Θα χαρούμε να φροντίσουμε κάθε μικρή λεπτομέρεια για το ταξίδι σας όπως διαμονή, ενοικίαση αυτοκινήτου, περιήγηση σε αξιοθέατα, κρουαζιέρες, μεταφορά, κρατήσεις σε εστιατόρια και κάθε άλλη επιθυμία.

Ταξίδια επειριών και ειδικών προδιαγραφών

Η ομάδα των ειδικών μας είναι έτοιμη να αναλάβει κάθε ταξιδιωτική απαίτηση και να ικανοποιήσει οποιαδήποτε εξειδικευμένη, εξατομικευμένο αίτημα. Από ναυλώσεις ιστιοφόρων, ιδιωτικές κρουαζιέρες και μετακινήσεις VIP έως αγροτουριστικές δραστηριότητες, πεζοπορίες ή πολιτιστικές επισκέψεις, είμαστε έτοιμοι να σχεδιάσουμε την εμπειρία των ονείρων σας.

A member of GELASAKIS Group

member since 2002

member since 2002

member since 2002

CERTIFIED ISO 9001:2015

CERTIFIED ISO 14002/50001/45001

CERTIFIED ISO 45001

CERTIFIED ISO 22301

CERTIFIED ISO 27001:2013